Ürün Danışma Hattı
+90 (850) 500 25 78
Ürün ekle
Fiyat al
Gönder
Arı Ekmeği 115 GR
Arı Ekmeği 115 GR

Arı Ekmeği Faydaları Nelerdir?

Polenin bal ile mayalanması sonucunda ortaya çıkan arı ekmeği, önemli bir vitamin ve mineral deposudur. Arı poleninden çok daha fazla zengin içeriği bulunmaktadır. Sentetik olarak üretilen vitaminlere doğal bir alternatif olarak tüketilebilmektedir. 

Arı ekmeğinin antiseptik özelliği oldukça güçlüdür. Polenin fermantasyonu tamamladıktan sonra biyoyararlanımı daha güçlü bir hale gelmiştir.

İçeriğinde B-grubu vitaminleri, enzimler, mineraller, protein ve aminoasitler barındırmaktadır. 

Perga (Arı Ekmeği), bitkinin polenlerinden daha fazla indirgenmiş şekilde, K vitamini, şeker ile mikroorganizmayı sindirici enzimler içermektedir.

Arı ekmeği, ayrıca arı sütünün hammaddesini de oluşturmaktadır. Arıca arı ekmeği, arı polenine göre tat özelliği bakımından daha iyidir ve emilimi daha güçlüdür. 

Arı ekmeği ile ilgili yapılan bilimsel çalışmaların sonucunda, yetiştiği iklim ve bitki örtüsüne göre içerisindeki vitamin ve besin değerlerinde önemli farklılıklar ortaya çıktığı gözlenmiştir. 

Arı ürünlerinin birçoğu antioksidan bakımından oldukça güçlü olduğu için havayla temas edilmemesi gerekmektedir. Havayla temasa oksitleme durumunun önüne geçmek için çam şişede ve doru saklama koşullarında üretilmesi son derece önemlidir. 

Arı ekmeğinin taze ve kaliteli hammaddelerden temin edilerek üretilmesi son derece önemlidir. 

Günlük tüketimde enerji metabolizmasına destek olabildiği için sabahları kullanılması tavsiye edilmektedir. Spordan yarım saat öncesinde de tüketilebilmektedir. 

Artık günümüzde doğal yaşamın ve sağlıklı beslenmenin önemi oldukça artmış bulunmaktadır. Böyle bir sürece doğru ve kaliteli ürünlerin tüketilmesi de oldukça önemlidir.

Saklama Koşulları: Işıktan ve sıcaktan koruyunuz. Serin yerde muhafaza ediniz. Ambalajı açılmış ürünleri satın almayınız.

-Katkı maddesi içermeyen doğal bir besindir.

Ürün İçeriği: Arı Ekmeği (perga)

Gramaj: 115 GR

Neden Aksu Vital Arı Ekmeği?

AksuVital kaliteli hammaddelerden temin ettiği arı ekmeği ürününü, kalite kontrollerini tamamlayarak sunmaktadır. 

AksuVital, en doğal ve kaliteli hammadde temin edilip, Ar-Ge laboratuvarında testten geçmekte, hijyen ve kalite standartlarında üretime girmektedir. Tüketiciye ulaşacak her ürün doğal ve birinci sınıf kaliteye sahip olmalıdır. Bu sebeple tüm süreç uzman kadro yönetiminde geliştirmektedir.  
Yüksek kaliteye sahip tüm ürünlerimiz: 

  • ISO 22000:2005 kalite standartlarına uygundur, 
  • GDO içermez, 
  • Silikon içermez, 
  • Renklendirici içermez, 
  • Kaliteli, yüksek etken madde kullanılarak üretilir. 
Aksu Vital Kurumsal Logosu