Ürün Danışma Hattı
+90 (850) 500 25 78
Ürün ekle
Fiyat al
Gönder
Yüzde Oluşan Şişkinlik İçin Doğal Yöntemler

Yüzümüzde oluşabilecek şişkinliklerin inmesi veya doğal yöntemler ile düzelmesine geçmeden önce şunu bilmeliyiz ki. Cildinizde oluşan herhangi bir şişkinlik sağlığınız için oldukça olumsuz etkilerin sebebi olabilir. Bu sebeple cildinizde oluşan şişkinlikleri en kısa sürede bir uzmana göstermenizi tavsiye ederiz.

Yüzde Oluşan Şişkinlik İçin Doğal Yöntemler

Yüzümüzde oluşan şişkinlikler çok rahatsız edici ve göze batıcı olabiliyor peki bu şişkinliği düzeltmenin doğal bir yolu yok mu? Var ise nelerdir sizlerle inceleyelim:

  • Patates Dilimleri: Soğutulmuş patates dilimlerini yüzünüzün şişkin bölgelerine yerleştirmek, ödem ve şişkinliği azaltabilir.
  • Masaj: Nazik bir şekilde yüz masajı yapmak, dolaşımı artırabilir ve şişkinliği azaltabilir. Masaj yaparken parmak uçlarınızı kullanarak yukarı doğru hafifçe bastırarak dairesel hareketler yapabilirsiniz.
  • Beslenme ve Su Tüketimi: Tuz ve işlenmiş gıdalardan kaçınarak, bol su içerek vücuttaki ödemi azaltabilirsiniz. Antioksidan açısından zengin besinler tüketmek de cildin sağlığını destekler.
  • Soğuk Su Uygulaması: Yüzünüzü soğuk suyla yıkamak veya buzlu suyla kompres yapmak, şişkinliği azaltabilir.
  • Yeşil Çay Poşetleri: Soğutulmuş yeşil çay poşetlerini gözlerinizin üzerine veya şişkin olan bölgelere yerleştirmek, anti-inflamatuar etkileri sayesinde şişkinliği hafifletebilir.
  • Salatalık: Salatalık dilimleri veya salatalık suyu, cildi serinletir ve sakinleştirir. Yüzdeki şişkinliği azaltmaya yardımcı olabilir.
  • Aloe Vera Jeli: Aloe vera jeli, cildi yatıştırır ve nemlendirir. Yüzde oluşan hafif şişkinlikler için uygulanabilir.
  • Doğru Uyku Pozisyonu: Başınızı yüksekte tutarak uyumak, yüzdeki şişkinliği azaltabilir.

Doğru yöntemi ve tedaviyi belirleyecek olan en iyi kişi uzman bir doktordur. Bu sebeple yüzünüzde oluşan bir şişlik veya herhangi bir sorun ile karşılaşırsanız bir uzmana danışmanızı tavsiye ederiz.

Aksu Vital Kurumsal Logosu